Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2006, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης και φιλοξενίας υπηρεσιών Internet καθώς και Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Σήμερα η Hostwork, έχοντας ως στόχο τον ευρύτερο χώρο της ανάπτυξης τηλεπικοινωνιακών και διαδικτυακών εφαρμογών, είναι στην ευχάριστη θέση  να προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών internet και επικοινωνίας, ο συνδυασμός των οποίων μπορεί να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη.

Με συνεχείς επενδύσεις σε επίπεδο διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού και αγοράς νέου εξοπλισμού παρακολουθώντας συνεχώς τις τάσεις του κλάδου / της αγοράς , η Hostwork καταφέρνει πάντα να είναι στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων!

Η πολυετής εμπειρία μας στην ανάπτυξη και υλοποίηση project, τα σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης που παρέχουμε και οι αξιόπιστοι μηχανισμοί μας προσανατολισμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.
 
Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 από την TUV Αυστρίας καθώς επίσης η εταιρεία είναι εγγεγραμένο μέλος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Απώτερος στόχος μας η δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης με τους πελάτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νέα

Μοιραστείτε το

Support & Questions    Τι άλλο θα θέλατε να γνωρίζετε για την Hostwork?


Captcha Image